Επιστημονικη διημεριδα απο την Elsa Komotini την Παρασκευη 20 και το Σαββατο 21 Μαιου

Για τις αλλαγές στον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Ο Νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας» διοργανώνει η Elsa Komotini την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου.
 
Η διημερίδα αυτή διοργανώνεται με σκοπό να ενημερώσει τους φοιτητές , άτομα με νομική κατάρτιση και επαγγελματίες νομικούς για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και πώς αυτές επιδρούν και εφαρμόζονται σε σύγχρονες πρακτικές της καθημερινότητας.
 
Αναγκαίο να σημειωθεί είναι πως το πρόγραμμα των ομιλιών διαμορφώνεται τόσο από Καθηγητές και Λέκτορες της Νομικής Σχολής Θράκης αλλά και από νομικούς με μακροχρόνια εμπειρία και θέσεις ευθύνης στο δικανικό σύστημα. 

Οι εισηγήσεις της διημερίδας

Συγκεκριμένα οι εισηγήσεις έχουν ως εξής:
 
• Σπυρίδων Τσαντίνης, Επίκουρος Καθηγητής Αστικού Δικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, Δικηγόρος
Θα παρουσιάσει την εισήγησή του με θέμα “Αναγκαστική Εκτέλεση”
• Βασίλειος Α. Χατζηιωάννου, Λέκτορας της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγόρος.
Θα παρουσιάσει την εισήγησή του με θέμα “Η νέα αποδεικτική διαδικασία (εμμάρτυρη απόδειξη, ένορκες βεβαιώσεις), ασφαλιστικά μέτρα, εκούσια δικαιοδοσία”
• Δημήτριος Μπαμπινιώτης, Λέκτορας της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγόρος
Θα παρουσιάσει την εισήγησή του με θέμα “Τακτική Διαδικασία Ένδικα Μέσα”
• Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Λέκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγόρος
Θα παρουσιάσει την εισήγησή του με θέμα “Ειδικές Διαδικασίες”
 
Σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Εφέτης Θράκης κα Μυρσίνη Παπαχίου, η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κοσμία Γιαννούση και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Γεώργιος Κυμπαρίδης.
 
Τη συζήτηση θα συντονίζουν ως Προεδρεύοντες, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ κ. Κωνσταντίνος Μπότσαρης και η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κοσμία Γιαννούση.
 
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου με ώρα προσέλευσης στις 16:30 και έναρξη στις 17:00 ενώ το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 η ώρα έναρξης είναι στις 11:00. Και τις δύο ημέρες η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Τελετών της Νομικής Σχολής ΔΠΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.