Επισκεψη του Πρυτανη του Trakya University της Αδριανουπολης στο Δ.Π.Θ.

Για γνωριμία με τις νέες πρυτανικές αρχές και συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με το Trakya University της Αδριανούπολης, ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ.  Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Χ. Πολυχρονίδης υποδέχτηκε στο γραφείο του, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, τον Πρύτανη του Trakya University κ. Erhan Tabakoglu ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή των Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος, κ. Murat Turkyilmaz. 
 
Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Πανεπιστημίου της Αδριανούπολης πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει η γνωριμία με τις νέες πρυτανικές αρχές του Δ.Π.Θ. και να συζητηθούν θέματα της συνεργασίας των δύο Ιδρυμάτων. 
 
Στην συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγήτρια κα Ζωή Γαβριηλίδου και η Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Μάθησης κα Μαρία Μιχαλοπούλου, έγινε παρουσίαση των δύο Πανεπιστημίων, μια σύντομη επισκόπηση της μέχρι τώρα συνεργασίας και των δράσεων που αναπτύχθηκαν, και συζητήθηκαν προτάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη των ανταλλαγών με προσκλήσεις  μελών του διδακτικού προσωπικού σε συνέδρια που διοργανώνουν τα δύο Πανεπιστήμια. Συζητήθηκε επιπλέον η διερεύνηση των δυνατοτήτων κοινής διοργάνωσης μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, αλλά και περαιτέρω ανταλλαγών μέσω της Ένωσης Βαλκανικών Πανεπιστημίων στην οποία προσκλήθηκε το Δ.Π.Θ. να συμμετέχει.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Δ.Π.Θ. αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Πρύτανη του Trakya University να επισκεφτούν την Αδριανούπολη για να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.