Επισκεψη του Δ.Σ. της Ενωσης Αξιωματικων Α.Μ.Θ. στον Διευθυντη της Διευθυνσης Αστυνομιας Ροδοπης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης και επίτιμο πρόεδρο της Ένωσής Α/Υ κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη πραγματοποίησε τη Δευτέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε, στον οποίο εκτός των άλλων, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο του.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν τα μείζονος σημασίας και πιο ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, με κεντρικό ζήτημα την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, την αφαίμαξη του σε πολλαπλά και αλλότρια καθήκοντα όπως είναι σκοπιές και μέτρα τάξης στο Εφετείο, η εξωτερική φρούρηση των φυλακών, τα μέτρα τάξης στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της τοπικής ομάδας του Πανθρακικού κ.λ.π.
 
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ, από την πλευρά του, υπογράμμισε την αναγκαιότητα δημιουργίας βάσης συνεργασίας, δηλώνοντας ταυτόχρονα αρωγός στις αξιοσημείωτες προσπάθειες της Διεύθυνσης Ροδόπης συνολικά για ουσιαστική αστυνόμευση και παροχή υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να συμβάλλει εκ του θεσμικού του ρόλου, στην ανάδειξη και περαιτέρω προώθηση των διάφορων ζητημάτων στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να δρομολογηθούν οι δέουσες λύσεις, ώστε να διασφαλίζεται η εργασιακή ειρήνη των αστυνομικών αλλά και η αποδοτικότητα των Υπηρεσιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.