Επισκεψη στη Θρακη πραγματοποιουν μελη της Διπλωματικης Ακαδημιας του υπουργειου Εξωτερικων

Συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Επίσκεψη στην περιοχή μας πραγματοποιούν μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών. Το πρωί της Τετάρτης, 19 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Πανετελήμων δέχτηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής την  επίσκεψη των μελών της Διπλωματικής Ακαδημίας, τα οποία συνόδευαν ο Διευθυντής Σπουδών Πρέσβυς κ. Παπαμελετίου, καθώς και ο Πρέσβυς κ. Παπακώστας.
 
Αρχικά, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τους Πρέσβεις και τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας για την επίσκεψη τους στη Θράκη, τη Ροδόπη και την πόλη της Κομοτηνής, προς τους οποίους εξέθεσε το ιστορικό της Ιεράς Μητροπόλεως, ανεφέρθη δε στο επιτελούμενο πνευματικό και κοινωνικό έργο της.
 
Εν συνεχεία, εκ μέρους των επισκεπτών ο Πρέσβυς κ. Παπαμελετίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων για την υποδοχή και επεσήμανε την αρμονική συνεργασία μετά της τοπικής και της καθόλου Εκκλησίας. Επηκολούθησαν δε ερωταποκρίσεις μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και των σπουδαστών, ενώ στο τέλος αντηλλάγησαν ευχές για τις επικείμενες εορτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.