Επισκεψη Νομαρχη στο Νοσοκομειο

Το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής επισκέφθηκε, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του όπου και αντήλλαξε ευχές με τους ασθενείς του νοσοκομείου.

 

Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αφού αναφέρθηκε στο σκοπό της επίσκεψής του ο κ. Γιαννακίδης για μια ακόμη φορά τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου και όχι μόνο. «Δυστυχώς παραμένει το αίτημα όλης της τοπικής κοινωνίας η ανάγκη να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπέστατο κτηριακά νοσοκομείο, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε επίπεδο νοσηλευτικό, σε ιατρικό. Δυστυχώς υπάρχει το πρόβλημα του κτηριακού εκσυγχρονισμού. Ελπίζουμε σύντομα να ανακοινώσουμε κάτι καλύτερο ένα διαχρονικό αίτημα που αναζητά λύσεις. Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους Ροδοπίτες, σε όλους τους ανθρώπους αυτές τις ημέρες να έχουν υγεία πάνω απʼ όλα γιατί είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο αγαθό και εμείς ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

 

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Καβαρατζής ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη και τους συνεργάτες του για την επίσκεψη και τόνισε και αυτός από την πλευρά του την ανάγκη εκσυγχρονισμού του νοσοκομείου.

 

«Φαίνεται ότι και η κυβέρνηση προσανατολίζεται για καινούριο νοσοκομείο αλλά μέχρι να γίνει αυτό, εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε αυτό το νοσοκομείο το παλιό και γιʼ αυτό θα γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις. Πρέπει να είστε βέβαιοι ότι το νοσοκομείο θα γίνει πολύ πιο ανθρώπινο από ό,τι ήταν τουλάχιστον» ανέφερε ο κ. Καβαρατζής τονίζοντας την συνδρομή του νομάρχη αλλά και χαρακτηρίζοντας το νοσοκομείο σαν ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας παρά τα λεγόμενα κάποιων, «διότι είναι το μόνο νοσοκομείο που ελέγχεται από διεθνή πρότυπα».


Νεζιχά Κιοσσέ

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.