Επισκεψη Μηνοπουλου στο συλλογο «Περπατω»

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης – Έβρου κ. Μηνόπουλος με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα χθες Δευτέρα επισκέφθηκε το πρωί το Σύλλογο «Περπατώ», στις 11 το Γηροκομείο Κομοτηνής και στις 12 παρά τέταρτο στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής.

 

Την Μεγάλη Τετάρτη, οι κύριοι Μηνόπουλος και Γιαννακίδης στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθούν την Παιδιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Κομοτηνής.

 

Σήμερα ο κ. Μηνόπουλος πραγματοποιεί ανάλογες επισκέψεις και στο νομό Έβρου.

 

Αύριο Μεγάλη Τρίτη, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Σταυρίδειο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» και την Παιδιατρική κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

 

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του προς του δημοσιογράφους ο κ. Μηνόπουλος χαρακτήρισε το Σύλλογο «Περπατώ» σαν «τον πιο αναγνωρισμένο σύλλογο όχι μόνο στην περιοχή της Θράκης αλλά σε ολόκληρο το Βορειοελλαδικό χώρο. Χαρά μας είναι να συνεργαζόμαστε μαζί τους γιατί από αυτούς παίρνουμε δύναμη και κουράγιο και με τον πρόεδρο, τον Άλεξ, με τον οποίο είμαστε και συνάδελφοι στην ιατρική επιστήμη.

 

Συνεργαζόμαστε σε πολλά επίπεδα μαζί τους και κορύφωση αυτής της συνεργασίας είναι ένα συνέδριο που διοργανώνουν με την Χειρουργική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στην Αλεξανδρούπολη και η θεματολογία του έχει να κάνει με την εκπαίδευση των ανθρώπων που έχουν προβλήματα κινητικότητας. Ήταν μια πρωτοβουλία του Άλεξ» τόνισε ο κ. Μηνόπουλος και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

 

Από την πλευρά της η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που εκπροσωπούσε το νομάρχη Ροδόπης, ο οποίος εκτάκτως βρέθηκε στην Αθήνα, χαρακτήρισε το σύλλογο «δραστήριο που μας έδειξε με τη δυναμικότητά του δείγματα ανθρωπιάς σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας όπου ο εθελοντισμός παίζει μεγάλο ρόλο». Η κ. Μουσταφάογλου ευχήθηκε ο σύλλογος να συνεχίσει με την ίδια δυναμικότητα το έργο του και υποσχέθηκε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα είναι πλάι στο σύλλογο «συμπορευτές και υποστηρικτές της προσπάθειας», ενώ ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλους τους πολίτες.

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Άλεξ Ταξιλδάρης ανέφερε ότι Σύλλογος «Περπατώ» είναι ανοικτός καθόλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να έρθουν οι φίλοι για να αγοράσουν τις πασχαλινές λαμπάδες και καλάθια που ετοιμάζουν οι εθελοντές του συλλόγου με τα μέλη του. «Η υπερνομαρχία έμπρακτα βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο, έχουμε μια συνεργασία που καλύπτει διάφορες ανάγκες του συλλόγου κυρίως έντυπου υλικού. Η τελευταία μας συνεργασία ήταν η κάλυψη γραφιστικής ύλης για το συνέδριο που διοργανώνουμε στις 8 και 9 Μάη. Πέραν αυτού κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα είτε αγοράζοντας λαμπάδες είτε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες είτε κάρτες η υπερνομαρχία και η νομαρχία στηρίζει το έργο του Περπατώ, κάτι που για εμάς είναι αναγκαίο για την βιωσιμότητα του συλλόγου». Ο κ. Ταξιλδάρης ευχαρίστησε τον κ. Μηνόπουλο και την κ. Μουσταφάογλου και κάλεσε τους Κομοτηναίους να προσέλθουν στα γραφεία όλα τα πρωινά της Μεγάλης Εβδομάδας για να αγοράσουν λαμπάδες.

 

«Δεν έχουμε πολλές λαμπάδες ακόμη άρα όποιος θέλει πρέπει να βιαστεί», τόνισε ενώ ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.