Επισκεψη με κοινωνικο περιεχομενο μας εκαναν οι μαθητες του 11ου Δημοτικου Σχολειου

Οι μαθητές της Δ1 και Δ2 τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, μας έκαναν ποδαρικό αυτή την εβδομάδα, τόσο στην εφημερίδα του «ΠτΘ» όσο και στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm».
 
Οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ.κ. Αγγέλα Κουφού και Ευαγγελία Καραπασχάλη και τον διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Σερμπέζη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας μας και ξεναγήθηκαν σε αυτές από την «δική μας» Σοφία Παιδαράκη, έμαθαν και είδαν από κοντά τη διαδικασία σύνθεσης μίας εφημερίδας αλλά και τη διαδικασία εκτύπωσής της, μεταφερόμενοι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τυπογραφικών τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.», ενώ ακολούθως μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του «Ράδιο Παρατηρητής» όπου «κατέλαβαν» το στούντιο και την εκπομπή «Με το Ν και με το Β» και διάβασαν ζωντανά στον αέρα μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου που αφορούσαν τόσο στο προσφυγικό ζήτημα, τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και το bullying.
 
Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του 11ου Δημοτικού Σχολείου, κατέστη άκρως ενδιαφέρουσα και για το σύνολο των μελών του «ΠτΘ», καθώς αυτή την φορά μάθαμε πολλά τόσο εμείς όσο και οι ακροατές μας από τους μικρούς συμπολίτες μας.

Σας ευχαριστούμε! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.