Επισκεψεις βουλευτη Ροδοπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημητρη Χαριτου

Για ανταλλαγή ευχών ενόψει Πάσχα

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου πραγματοποίησε την Πέμπτη επισκέψεις για την ανταλλαγή ευχών ενόψει Πάσχα στις εγκαταστάσεις «Αξίζω» του συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», σε δομές κοινωνικών  υπηρεσιών στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής, ενώ επισκέφθηκε τον χώρο και συνομίλησε με τις εθελόντριες στο συσσίτιο Αγίου Αθανασίου στο Κόσμιο Ροδόπης.

Στο σύλλογο «Αγίων Θεοδώρων» ο βουλευτής περιηγήθηκε από την πρόεδρο του συλλόγου Νατάσα Λιβεριάδου στους χώρους όπου παράγονται από τα άτομα με αναπηρία χειροποίητα προϊόντα κυρίως διατροφής, ανάμεσά τους και πασχαλινές λαμπάδες, με στόχο την επαγγελματική ενασχόλησή τους και την κοινωνική τους ένταξη, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους στο εργαστήρι του συλλόγου.

Κατά τις επαφές του με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μουρτίδη στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, όπως και στον χώρο παρασκευής του συσσιτίου στον  Άγιο Αθανάσιο Κοσμίου,  ο βουλευτής συνεχάρη όλους, εργαζόμενους αλλά και εθελοντές/ντριες, για την κοινωνική προσφορά τους στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, που την έχουν ανάγκη την δύσκολη αυτή περίοδο και τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους.

Ενώ υπογράμμισε ότι η ακρίβεια που ροκανίζει τα εισοδήματα και πλήττει ιδιαίτερα τα πιο ευάλωτα και αδύναμα κοινωνικά στρώματα, κάνει αναγκαία μία γενναία κοινωνική πολιτική που αδυνατεί να υιοθετήσει και να υλοποιήσει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.