Επισκεψεις του Αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης σε Δημοτικη Αγορα και Συλλογους

Επαφές ενόψει του Πάσχα

Τις έδρες των τοπικών Συλλόγων, Πολυτέκνων και Τριτέκνων-« Η Κιβωτός των Παιδιών» αντίστοιχα, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές για τις ημέρες του Πάσχα με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων, προσφέροντας παραδοσιακά γλυκίσματα για τα παιδιά των πολυμελών οικογενειών. Κατά τις επαφές του με τις Διοικήσεις των Συλλόγων, Πολυτέκνων και Τριτέκνων Ροδόπης ο κ. Τσαλικίδης, τους συνεχάρη για τη δράση τους ενώ υπογράμμισε ότι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προώθηση των ιδιαίτερων ζητημάτων που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειες, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής.

Επίσκεψη στη δημοτική αγορά

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής, μαζί με τον  θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Διοίκησης και Διαφάνειας, Κωνσταντίνο Ναλμπάντη και τον Γενικό Διευθυντή Κτηνιατρικής Περιφέρειας ΑΜΘ, Νίκο Φωτεινιά.

Ο κ. Τσαλικίδης συνομίλησε με καταναλωτές και επαγγελματίες για την αγοραστική κίνηση της πασχαλινής περιόδου. Επισημαίνοντας την συνέχιση των υγειονομικών ελέγχων από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας , διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.