Επιμορφωτικα σεμιναρια στην περιφερεια ΑΜΘ

Για γυναίκες αιρετές ή γυναίκες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκλογικές διαδικασίες

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) διοργανώνει τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 (Α΄ Κύκλος), καθώς και την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 (Β΄ Κύκλος) στην Κομοτηνή ή την Αλεξανδρούπολη ανάλογα με την προέλευση των αιτήσεων των συμμετεχουσών, το 9ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».
 
Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και βιωματικά εργαστήρια και απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές ή γυναίκες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκλογικές διαδικασίες, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εμψύχωση, η δικτύωση και η ενίσχυση των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να πετύχουν, όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους.
 
Να σημειωθεί ότι για όσες διαμένουν εκτός της πόλης της Κομοτηνής ή της Αλεξανδρούπολης σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, ή σε κάποιο άλλο νομό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και διανυκτέρευσης. Επίσης να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Έργου αρχές Ιουλίου του 2015.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr (και ειδικότερα εδώ: http://goo.gl/QDIcvN ).
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κατσαργύρη στο 210 3898009 (11.00 π.μ – 14.00 μ.μ) εναλλακτικά με την κ. Παπαδοπούλου (210 3898075) και την κ.Μοσχοβάκου (210 3898030) 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.