Επεμβαση εγκεφαλου στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Με επιτυχή έκβαση

Επέμβαση εγκεφάλου πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Καθηγητή Θεοδόση Μπιρμπίλη, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στα νοσοκομεία της χώρας με την πανδημία, που κατέστησε αδύνατη τη διακομιδή του ασθενή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της γειτονικής πόλης. Ο ίδιος γνωστοποίησε την επιτυχία της επέμβασης, ευχαριστώντας το προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής για τη συνδρομή του.

«Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου και της ΜΕΘ του Γ. Ν. Κομοτηνής, για την άψογη συνεργασία. Επίσης, τις διοικήσεις των νοσοκομείων Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης για τον συντονισμό των κινήσεων. Με συνδυασμένη προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων, μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία, επέμβαση εγκεφάλου στο “Σισμανόγλειο” Γ. Ν. Κομοτηνής» έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο ιατρός.

Παράλληλα ο κ. Μπιρμπίλης σχολίασε πως «δυστυχώς οι συνθήκες λόγω covid-19, απαιτούν πολλές φορές ευελιξία για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων περιπτώσεων. Στην Θράκη (εκ του αποτελέσματος) φαίνεται να τα καταφέρνουμε περίφημα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.