Επανερχονται 13 σχολικοι φυλακες στην Κομοτηνη

Επανέρχονται στις θέσεις τους οι 13 σχολικοί φύλακες της Κομοτηνής που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ύστερα κι από τη δημοσίευση σχετικής απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκου Βούτση σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
 
Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αφορά στην επαναφορά συνολικά 1.293 σχολικών φυλάκων στους Δήμους της χώρας. Ειδικότερα, προβλέπει την επαναφορά των υπαλλήλων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ, ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων στις θέσεις, με το βαθμό και με το μισθολογικό κλιμάκιο που κατείχαν, στους Δήμους που υπηρετούσαν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα, «λόγω της προβλεπόμενης αυτοδίκαιης επανασύστασης της καταργηθείσας ειδικότητας και των θέσεων των σχολικών φυλάκων».
 
Στο Δήμο Κομοτηνής 13 σχολικοί φύλακες επανέρχονται στην εργασία τους οι κ.κ. Ευστράτιος Γανίτης, Χρυσούλα Γκίκα, Ευδοκία Δουκάκη, Σουλτάνα Καραγκιοζάκη, Κωνσταντίνος Καρακεζόβ, Ναταλία Καρελιάδου, Ιωάννης Κουρέας, Χρυσούλα Κυρόγλου, Χρυσούλα Μπαμπαλή, Αλεξάνδρα Μπινοπούλου, Σταυρούλα Ντοσίδου, Χρήστος Παπαδόπουλος και Αρχοντούλα Σοβατζίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.