Επανασυνδεεται αεροπορικα η Αλεξανδρουπολη με το Ηρακλειο Κρητης

Η νέα απευθείας πτήση θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα

Την ένταξη στο πρόγραμμα των απευθείας πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας Aegean, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με το Ηράκλειο Κρήτης, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννης Ζαμπούκης. Ειδικότερα, η νέα απευθείας πτήση, θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή, αρχής γενομένης από τα τέλη Ιουνίου και έως τα μέσα Σεπτέμβρη.

Η αεροπορική επανασύνδεση των δύο πόλεων ανακοινώθηκε μετά τη χθεσινή συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του κ. Ζαμπούκη με τη Μαρίνα Σπυριδάκη, Corporate Affairs Manager της Aegean Airlines, την Ειρήνη Σιδηροπούλου, Sales Manager των γραφείων της Aegean Airlines Βορείου Ελλάδος, Ιονίων Νήσων και Βαλκανικών χωρών, τη Δήμητρα Ζανέλη, διευθύντρια της Aegean Airlines του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» και τον υπεύθυνο σχεδιασμού πτήσεων της εταιρίας, Ιωάννη Ράσογλου.

«Το νέο αυτό δρομολόγιο επιβεβαιώνει ότι η προτροπή του Δημάρχου κινητοποίησε τους υπεύθυνους της εταιρίας ώστε να δοθεί προτεραιότητα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με την ευχή στο εγγύς μέλλον να ξεκινήσουν και άλλες γραμμές» υπογραμμίζει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.