Επαναληπτικη Δημοπρασια 11 περιπτερων στο Δημο Κομοτηνης

Πέντε θέσεις μέσα στην πόλη της Κομοτηνής και έξι σε οικισμούς θα δημοπρατήσει ο Δήμος

Επαναληπτική δημοπρασία για 11 θέσεις περιπτέρων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κομοτηνής την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου. Πέντε από αυτές τις θέσεις βρίσκονται μέσα στην Κομοτηνή, ενώ τα υπόλοιπα είναι μοιρασμένα σε οικισμούς του Δήμου.
 
Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν οι εξής 11 θέσεις:
Στην Κομοτηνή, στην Οδό Αγίου Γεωργίου , έμπροσθεν Τράπεζας ΕΛΛΑΔΟΣ – Α΄ ΖΩΝΗ, στην Οδό Φιλίππου, έναντι Δημοτικής Αγοράς – Α΄ ΖΩΝΗ, στην Οδό Χαρ. Τρικούπη, όπισθεν Δημοτικής Αγοράς – Α΄ ΖΩΝΗ, στην Οδό Λυκαβηττού 55 – Γ΄ ΖΩΝΗ και στην Οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και Ολύμπου – Γ΄ ΖΩΝΗ.
 
Από εκεί και πέρα θέσεις θα δημοπρατηθούν στον Οικισμό Ηφαίστου στο Ο.Τ. 11Α, στον Οικισμό Υφαντών στην πλατεία του οικισμού Ο.Τ. 6, στον Οικισμό Γρατινής, επί της πλατείας του οικισμού, στον Οικισμό Μέσης, ανάμεσα στο Δημοτικό Σχολείο και στο δρόμο, στον Οικισμό Καρυδιάς, επί της πλατείας του οικισμού κάτω από τον πλάτανο και στον Οικισμό Ν. Σιδηροχωρίου, επί της πλατείας του οικισμού.
 
Η Δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου στο δημαρχιακό κατάστημα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ η τιμή εκκίνησης για κάθε θέση περιπτέρου ορίζεται στα διακόσια ευρώ το μήνα στην Α Ζώνη της Κομοτηνής, εκατόν είκοσι ευρώ το μήνα στη Γ Ζώνη της Κομοτηνής και εκατό ευρώ το μήνα για τους οικισμούς.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν φυσικά πρόσωπα, δημότες του Δήμου Κομοτηνής, με την προϋπόθεση να μην οφείλουν και να μην έχουν καμία οικονομική εκκρεμότητα με το Δήμο Κομοτηνής καθώς και με τη Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής.
Η μίσθωση αρχίζει αμέσως με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης, μετά την κατακύρωση στον τελευταίο πλειοδότη και θα διαρκέσει δέκα έτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.