Επαναλειτουργουν οι ομαδες γυναικων Αιγειρου

Κάθε Τετάρτη οι συναντήσεις

Μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Δομής Αιγείρου», ξεκίνησε την Τετάρτη η επαναλειτουργία των ομάδων γυναικών Αιγείρου, στον πολυχώρο της Αιγείρου (πρώην κτίριο ΚΑΠΗ). Την επαναλειτουργία και τον συντονισμό των ομάδων θα αναλάβει το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Δομής Αιγείρου» και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννης Μουρτίδης συζήτησε εκτενώς με τα μέλη για τον σχεδιασμό των δράσεων και κάλεσε τις δημότισσες να συμμετέχουν.  Η κοινωνική λειτουργός, Ελλάδα Ηρακλέους ενημέρωσε για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού και το φετινό καλοκαίρι και αφορούν μεταξύ άλλων, στον χορό, τη γυμναστική, το βουνό και τη θάλασσα.

Να σημειωθεί, ότι στην αίθουσα μπορούν να προσέρχονται τα μέλη των ομάδων που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους για covid-19 ή έχουν νοσήσει, επιδεικνύοντας στις υπεύθυνες το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόησης σε ισχύ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.