Επαναλειτουργουν απο την Δευτερα οι σχολες οδηγων

Με self test σε δασκάλους, εξεταστές και εξεταζόμενους

Την επανέναρξη λειτουργίας των σχολών οδήγησης, καθώς και των εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος ανακοίνωσε κατά την προγραμματισμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα όπως εξήγησε ο ίδιος η επιτροπή λοιμοξιολόγων ενέκρινε το αίτημα του Υπουργείου Μεταφορών με βάση το οποίο από την προσεχή Δευτέρα 19 Απριλίου επαναλειτουργούν οι σχολές, με τα θεωρητικά μαθήματα και τις θεωρητικές εξετάσεις να διεξάγονται διαδικτυακά.

Επίσης θα είναι υποχρεωτική η διενέργεια self test ανά βδομάδα για τους εργαζόμενους των σχολών, όπως και η διενέργεια self test για τον εξεταζόμενο 24ώρες πριν το πρακτικό μάθημα και τις εξετάσεις. Αντίστοιχα υποχρεωτική καθίσταται η διενέργεια self test και για τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Οι εξετάσεις θα γίνονται με ραντεβού ανα μία ώρα και με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, όπως ανοιχτά παράθυρα, τήρηση της υγιεινής των χεριών και των σημείων επαφής με το αυτοκίνητο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.