Επαιξαν… για καλο σκοπο

Το ΚΔΑΠ «Μπο…Yes» συμμετείχε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην δράση «Από παιδί σε παιδί» για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

Μια γιορτή, με παιδιά να παίζουν και να γιορτάζουν με άξονα την αγάπη, έλαβε χώρα στην Κομοτηνή και σε ακόμα 11 πόλεις της χώρας, για τη δράση «Από παιδί σε παιδί» με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, σε συνδιοργάνωση με το Δίκτυο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών PlaySTREAM.

Τη συμμετοχή της πόλης μας διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Μπο…Yes» της Αθανασίας Τζαμπάζογλου, στο χώρο του Άλσους της Αγίας Παρασκευής, με τα παιχνίδια να αποτελούν μια μοντέρνα προσέγγιση σε παλιές ιδέες, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς αλλά και μεγάλους να παίξουν.

Όπως ανέφερε η κ. Τζαμπάζογλου, η δράση αυτή διοργανώθηκε από το εκπαιδευτικό σύστημα PlaySTREAM, που συντόνισε δώδεκα πόλεις για να γίνει η δράση ταυτόχρονα.

Κάθε πόλη το διοργανώνει όπως επιθυμεί εκείνη, σημείωσε, κοινός σκοπός όμως είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Όσο για τα παιχνίδια, σημείωσε πως ήταν επιδαπέδια, ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός, και σχεδιάστηκαν για μικρούς και μεγάλους.

Όρεξη και χαρά για το ΚΔΑΠ

Το ΚΔΑΠ «Μπο…Yes» αποτελεί μέρος του συστήματος PlaySTREAM, βρίσκεται στη φάση της προετοιμασίας με έδρα την οδό Αϊδινίου 4, έναντι του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

Η συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία, σημείωσε η κ. Τζαμπάζογλου, αφορά μεταξύ άλλων την παροχή εκπαιδευτικού υλικού, ώστε να είναι έγκυρο και αποδοτικό το πρόγραμμά τους.

Ανάμεσα στα θεματικά αντικείμενα είναι η αστρονομία, η δημιουργική γραφή, η δημιουργική μαγειρική, η τέχνη, δημιουργώντας το πιο ευχάριστο κλίμα για τα παιδιά.

«Έχουμε πάρα πολύ όρεξη και χαρά για να φτιάξουμε το ΚΔΑΠ» υπογράμμισε κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.