Επαφες του ΚΙΕΦ στην Αθηνα

Με τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, την Α. Στάμου, τον Γρ. Βαλιανάτο και τον Όμιλο Νέων Φοιτητών

Τα Στελέχη του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) πραγματοποίησαν επαφές και επισκέψεις στην Αθήνα. Η αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαούς, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Αχμέτ Καρά και τον Αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου, είχαν κάποιες επαφές και πραγματοποίησαν επισκέψεις στην πρωτεύουσα στις 13 και 14 Ιανουαρίου του 2017.
 
Τα Στελέχη του ΚΙΕΦ στις 13 Ιανουαρίου αρχικά επισκέφτηκαν την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα. Τα στελέχη του ΚΙΕΦ εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Naim Elgandour και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Mazen Rassas. Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ μετά την συζήτηση που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου έκανε την προσευχή της Παρασκευής, μαζί με τα άτομα που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο προσευχής της Ένωσης.
 

Τα Στελέχη του ΚΙΕΦ την ίδια μέρα συναντήθηκαν με την κ. Άννα Στάμου που ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής το 2014 με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων. Στην συνάντηση που πραγματοποίθηκε ανάμεσα στα Στελέχη του ΚΙΕΦ και την Άννα Στάμου, αξιολογήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας και οι δυνατότητες συνεργασίας σε διάφορα θέματα.
 
Στη συνέχεια η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ στο πλαίσιο των επισκέψεων στην Aθήνα συναντήθηκε με τον τέως Πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Στην συνάντηση των Στελεχών του ΚΙΕΦ και του τέως Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, αξιολογήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας.
 
Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ, επισκέφθηκε τέλος τον Όμιλο Νέων Φοιτητών, και συναντήθηκε με τους φοιτητές της Δυτικής Θράκης που σπουδάζουν στην Αθήνα. Η συνάντηση με τους φοιτητές πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.