Εως 23 Ιουλιου οι αιτησεις φοιτησης στην ΑΣΠΑΙΤΕ

235 άτομα σε δύο προγράμματα θα δεχθεί το παράρτημα Σαπών

Προθεσμία έως τις 23 Ιουλίου έχουν όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν αιτήσεις φοίτησης στα παραρτήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ ανά την χώρα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
 
Στην ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών εκτός από τα τμήματα για το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) που φέτος θα δεχτούν 200 άτομα θα λειτουργήσει και τμήμα του προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) 35 ατόμων. 

Υποβολή αίτησης συμμετοχής στην κλήρωση 

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr

Προϋποθέσεις υποβολής αίτησης συμμετοχής στην κλήρωση 

Εκτός από την κατοχή του αντίστοιχου τίτλου σπουδών η υποβολή της αίτησης προϋποθέτει την κατάθεση του ποσού των 30 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ (Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ. λογαριασμού: 154/545047-03, ΙΒΑΝ: GR16 0110 1540 0000 1545 4504 703).
 
Επισημαίνεται ότι η εκπρόθεσμη κατάθεση του ανωτέρω ποσού στον ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ αποκλείει τον υποψήφιο από την συμμετοχή του στην κλήρωση. Το ποσό των τριάντα ευρώ δεν επιστρέφεται ούτε συμψηφίζεται με το ποσό της εγγραφής εκτός από την περίπτωση της εκπρόθεσμης κατάθεσης και της μη συμμετοχής στην κλήρωση.
 
Επισημαίνεται ότι στο παραστατικό πληρωμής της Τράπεζας πρέπει στο πεδίο «Αιτιολογία Κατάθεσης» να αναγράφεται υποχρεωτικά: «ΕΠΠΑΙΚ» ή , «ΠΕΣΥΠ» (ανάλογα με το πρόγραμμα που επιθυμεί να συμμετέχει ο υποψήφιος) το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός δελτίου ταυτότητας (ΑΔΤ) του υποψηφίου. Το παραστατικό πληρωμής θα πρέπει να φυλάσσεται από τον υποψήφιο σπουδαστή.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspaite.gr) για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.