Εορτασμος της «Ημερας Τιμης των Αποστρατων της Ελληνικης Αστυνομιας» στην Κομοτηνη

Δέηση στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, Κυριακή των Αγίων Πάντων, εορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, όπου τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών  και στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς επίσης απόστρατοι και εν ενεργεία Αστυνομικοί.

Μετά το πέρας της δέησης, στην αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου παρατέθηκε μικρή δεξίωση και σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης «Η Αγία Ειρήνη», κ. Ιωάννη Τσαβδαρτζή.  

Επίσης το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σύνδεσμός διοργάνωσε εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Chris & Eve με επιτυχία, όπου βράβευσε τον Διοικητή και την ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κομοτηνής για την προσφορά τους στην καταπολέμηση της διάδοσης των Ναρκωτικών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.