Εορτασμος της «Ημερας Τιμης των Αποστρατων της Ελληνικης Αστυνομιας» στην Κομοτηνη

Τελέστηκε δέηση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Έτσι στις 19 Ιουνίου 2022, Κυριακή των Αγίων Πάντων, εορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, όπου τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών  και στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις έδρες και των υπολοίπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα).

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι θρησκευτικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς επίσης απόστρατοι και εν ενεργεία Αστυνομικοί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.