Εορτασμος της Ημερας Φιλελληνισμου και Διεθνους Αλληλεγγυης

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή την Τρίτη 19 Απριλίου με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η Περιφέρεια ΑΜΘ, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω:

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και την δύση του ηλίου της 19ης Απριλίου 2022.

08:00  Επίσημη Έπαρση της σημαίας στο Ηρώο της πόλης. 

10:30  Επίσημη δοξολογία  στον  Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Μετά την δοξολογία θα εκφωνηθεί, μέσα στον Ιερό Ναό, ο Πανηγυρικός της ημέρας από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης κ. Μαρίνο Κωνσταντινίδη.

11:15 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΠΑΜΘ, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜΘ. Στη συνέχεια θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού. 

19:40  Υποστολή της σημαίας στο Ηρώο της πόλης 

Τιμές θα αποδοθούν με μέριμνα του ΑΔΦΚ από διμοιρία 18 ανδρών με έναν επικεφαλής, τη στρατιωτική μουσική και δύο οπλίτες στρατονόμους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.