ΕΟΔ Ροδοπης: Πιστοποιημενα σεμιναρια Πρωτων Βοηθειων υπο τις οδηγιες περι covid

10 συμπολίτες μας παρακολούθησαν το πρώτο∙ στις 3 Οκτωβρίου το επόμενο

Η συστηματική διενέργεια πιστοποιημένων σεμιναρίων για τις Πρώτες Βοήθειες, σε κοινωνικές ομάδες και φυσικά πρόσωπα, συνεχίζονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης.

Στην «covid εποχή», η Ομάδα προσαρμόζει τις εκπαιδεύσεις σε αυτόν τον τομέα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και παρουσιάζοντας στους ωφελούμενους τις νέες οδηγίες για την πανδημία.

Όπως είναι γνωστό, τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιεί η ΕΟΔ Ροδόπης περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ),  Πλάγια θέση ασφαλείας, Πνιγμονή σε ενήλικα παιδί και βρέφος, αλλά, σε αυτήν την συγκυρία και Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με πρωτόκολλο covid-19.

Το πρώτο σεμινάριο, υπό τις οδηγίες για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου και το παρακολούθησαν 10 συμπολίτες μας.

Το αμέσως επόμενο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στo Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής.

Να σημειωθεί ότι με την επιτυχή παρακολούθησή του, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Info

Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν. τηλέφωνο 697 484 9749.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.