Εντυπωσιακο το θεαμα απο τα φαναρακια στον ουρανο της Κομοτηνης

Μεγάλη η προσέλευση των Κομοτηναίων στο Προπονητικό Κέντρο του Πανθρακικού – Γκρίνια για το μποτιλιάρισμα που προκλήθηκε στον δρόμο για το Κέντρο

Πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Κομοτηναίων για το “Fanarakia Christmas Event” που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, στο Προπονητικό Κέντρο του Πανθρακικού, σε διοργάνωση της Happy Elephant και της ομάδας της πόλης μας.

Εκατοντάδες φαναράκια γέμισαν τον ουρανό επάνω από το κέντρο, με πάρα πολλές οικογένειες να βρίσκονται στο χώρο για να ανάψουν τα φαναράκια, και να τα πετάξουν ψηλά, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο θέαμα τόσο στον χώρο του Κέντρου, όσο και από μακριά.

Μάλιστα το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που τα φαναράκια που έφεραν οι διοργανωτές τελείωσαν όλα, με την ζήτηση να παραμένει μεγάλη μέχρι το τέλος.

Παρόλα αυτά δεν έλειψαν και τα προβλήματα, που προέκυψαν κυρίως από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, και τον στενό δρόμο από και προς το προπονητικό κέντρο, τον μοναδικό που δίνει κανονική πρόσβαση.

Ο χώρος για παρκάρισμα ήταν περιορισμένος, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να αφήνουν τα αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου, που όμως ήταν ήδη μικρός.

Όταν λοιπόν ξεκίνησαν να αποχωρούν κάποιοι από το χώρο, αυτό δημιούργησε σημαντικό μποτιλιάρισμα, μην επιτρέποντας σε αυτούς που έρχονται και σε αυτούς που φεύγουν να κινηθούν, προκαλώντας επίσης νεύρα και εκνευρισμό. Μάλιστα στο χώρο προσήλθε και η τροχαία, για να μπορέσει να «αποσυμπιέσει» την κατάσταση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.