Εντυπωσιακη η αναμορφωση της πλατειας του Ροδιτη

Να διατηρήσει και να φροντίσει αυτό τον χώρο δεσμεύεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη

Στην εντυπωσιακή αναμόρφωση που έχει γίνει στην κεντρική πλατεία του Ροδίτη από τον Δήμο Κομοτηνής στέκεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη, που τονίζει το χρέος τους να φροντίσουν και να διατηρήσουν αυτό τον υπέροχο χώρο για τον χωριό μας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο για την πρωτοβουλία αυτή και την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει, αλλά και αναγνωρίζει τη σπουδαία προσπάθεια του αγαπητού τους μέλους, κ. Χριστόδουλου Σιαψαλάκη, ο οποίος εδώ και χρόνια αφιερώνει τον χρόνο και την ενέργειά του για να κόβει τα χόρτα να φροντίζει, να περιποιείται και να διακοσμεί την πλατεία με αγάπη και ανιδιοτέλεια, ευχαριστώντας τον θερμά για την αφοσίωσή του και το πάθος του για τη βελτίωση του περιβάλλοντός.

Επίσης, είναι ευγνώμονες που μπόρεσαν να αντικαταστήσουν όλες τις σημαίες τόσο στην κεντρική πλατεία όσο και μπροστά στο προαύλιο του συλλόγου, η παρουσία των οποίων είναι ένα σύμβολο ενότητας και υπερηφάνειας για την κοινότητά, και δεσμεύονται πως θα συνεχίζουν να εργάζονται με πάθος για την ανάπτυξη και την ευημερία του Ροδίτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.