Εντοπισμος κυκλωματος ναρκωτικων στην Κομοτηνη

Φαρμακοποιός, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης και έμπορος αυτοκινήτων ανάμεσα στους συλληφθέντες

Τον εντοπισμό κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης, έχει αποφέρει η γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση, που εξελίχθηκε το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από τις εκτεταμένες έρευνες των αρχών, που ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας και κορυφώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, έγιναν τουλάχιστον 26 συλλήψεις για εμπορία, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών. Ερωτηματικό προς το παρόν αποτελεί το αν από τα στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αρχές στοιχειοθετείται η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πόσοι από τους συλληφθέντες θα κατηγορηθούν εντέλει για απλή χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο, που οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
 
Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ότι στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών φέρεται να εμπλέκονται γνωστοί επαγγελματίες της Κομοτηνής, μεταξύ των οποίων ένας φαρμακοποιός, ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, ένας ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης και ένας έμπορος αυτοκινήτων. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.