Ενθουσιασε τα παιδια της Κομοτηνης ο Μαγος Ροτζερ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ στην κεντρική πλατεία

Ένα εορταστικό σόου που εντυπωσίασε μικρούς, αλλά και μερικούς όχι τόσο μικρούς, Κομοτηναίους, έστησαν στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής ο Μάγος Ρότζερ και η παρέα του το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ.

Στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία, που κύκλωσαν με ανυπομονησία τα παιδιά, λίγο μετά τις 11 ξεκίνησε η μικρή γιορτή με τους ξυλοπόδαρους και τους ζογκλέρ με ένα ανεπανάληπτο fire show, πριν ο μάγος φωνάξει κοντά τα παιδιά για να τους δείξει τα μαγικά του, με πολύ χιούμορ.

Η παράσταση μαγικών κόλπων του Μάγου Ρότζερ, πλαισιώθηκε από πολύ χορό και τραγούδι, αλλά και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, που βοήθησαν τον Ρότζερ στα μαγικά του.

Παράλληλα στο χώρο αγκαλιές και πολλές πόζες για φωτογραφίες μοίρασαν οι Buzz Lightyear και Jessie, μεγαλοφιγούρες από το αγαπημένη παιδική ταινία «Toy Story». Την ίδια ώρα υπήρχε χριστουγεννιάτικο λαμπερό facepainting, μπαλονοκατασκευές, ενώ στο τέλος μικροί και μεγάλοι έφτιαξαν τις πιο γιγάντιες σαπουνόφουσκες.

Τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ βοήθησε και ο καιρός, που επέτρεψε στα παιδιά να παρακολουθήσουν την παράσταση χωρίς πρόβλημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.