Ενστολη διαμαρτυρια Αστυνομικων στην Κομοτηνη

Ζητώντας θωράκιση του αστυνομικού δεσμού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού την Πέμπτη σε οπαδική σύγκρουση

Το αγωνιστικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας τους για καθολική εκδήλωση διαμαρτυρίας όλων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων έξω από τις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας σε όλη τη χώρα προσυπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, που καλεί σε μαζική συμμετοχή στην ένστολη διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και  ώρα 14.00.

Όπως τονίζουν στο μήνυμά τους, «Οφείλουμε να μην αφήσουμε μόνο του τον 31χρονο συνάδελφό μας Γιώργο, ο οποίος δίνει την δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος από την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ !!!

Σας καλούμε όλες και όλους μαζί, να εκφράσουμε την οργή και την θλίψη μας, ταυτόχρονα, γιατί ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο, η Ελληνική Πολιτεία «σφυρίζει αδιάφορα»…..

Όχι μόνο αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει την επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος, αλλά και στέλνει «ως πρόβατα στη σφαγή», εμάς τους λειτουργούς της, να γινόμαστε βορά των δολοφονικών προθέσεων των εγκληματικών στοιχείων που έχουν παρεισφρήσει στον αθλητισμό, απαλλάσσοντας από τις ποινικές και άλλες ευθύνες τους ιδιοκτήτες και τους υπεύθυνους των Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε κ.τ.λ. και μετακυλίοντας τες στην Ελληνική Αστυνομία και στο προσωπικό της.

Η με ανθρωποκτόνο πρόθεση εκτόξευση της βολίδας πραγματοποιήθηκε εναντίον του αστυνομικού  θεσμού, τον οποίο εμείς οι αστυνομικοί οφείλουμε να προστατεύσουμε με κάθε τίμημα , διεκδικώντας από την Πολιτεία να αποδείξει επιτέλους εμπράκτως ότι σέβεται και τον θεσμό αυτό και όλους εμάς που καθημερινά τον υπηρετούμε με κίνδυνο ζωής.

Οφείλουμε όλες και όλοι  να δώσουμε δυναμικό παρών και να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΩΣ ΕΔΩ !!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!!!

ΑΜΕΣΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΘΕΣΜΟΥ !!!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !!!

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.