Ενωμενη και με αποφασιστικοτητα η ομαδα της Περιφερειακης Συνθεσης

Έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στην Καβάλα

Μετά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» κ. Χριστόδουλος Τοψίδης στην Καβάλα τη Δευτέρα 07/02, η παράταξη έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε χώρο εστίασης της πόλης. 

Στην συνεστίαση παρέστησαν οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της, υποψήφιοι της ΠΕ Καβάλας και ορισμένοι από τους ένθερμους υποστηρικτές της παράταξης στην ευρύτερη περιοχή. Η εκδήλωση περιορίστηκε σε στενό κύκλο, προκειμένου να τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα και οι προφυλάξεις που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με την ευκαιρία αυτή, ο επικεφαλής της παράταξης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με τα κυριότερα θέματα της παράταξης καθώς και με όσα παρέθεσε κατά την μεσημβρινή Συνέντευξη Τύπου. Ενώ αναφέρθηκε και σε όσους αποχώρησαν από την παράταξη λέγοντας πως «είναι επιεικώς ανήθικο όταν στην κοινωνία στην περιοχή μας υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες άνεργοι και υποαπασχολούμενοι, οι οποίοι βιώνουν με αξιοπρέπεια την οικονομική τους στενότητα, κάποιοι να συνωθούνται για να ξεπουλήσουν την ψήφο των πολιτών ώστε να εισπράξουν 2.200 € κάθε μήνα επιπλέον των εισοδημάτων που έχουν από την δουλειά τους. Πρώτα σε αυτούς τους άνεργους και υποαπασχολούμενους οφείλουν να απολογηθούν. Στην συνέχεια πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους κι αυτοί την εξαργύρωσαν, με «φθηνό» τρόπο! Νομίζω ότι η κοινωνία, σιωπηλά, τους αποδοκιμάζει και αυτό θα το βιώσουν στον κατάλληλο χρόνο». 

Επιπλέον ο κ. Τοψίδης, αναφέρθηκε στον νέο αναπτυξιακό νόμο και ενημέρωσε τους παρόντες για την θέση της παράταξης ότι η Περιφέρεια είναι μία και ενιαία πρέπει να αντιμετωπίζεται και στα πλαίσια του Αναπτυξιακού νόμου χωρίς γεωγραφικές διαφοροποιήσεις.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέτειναν στην εκτίμηση για την νικηφόρα πορεία της παράταξης και συζήτησαν στο περιθώριο της εκδήλωσης διάφορα θέματα περιφερειακού ενδιαφέροντος τηρώντας πάντα τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Φιλιώ Μουλατζίδου αφού στο δικό της κομμάτι βρέθηκε το νόμισμα της βασιλόπιτας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.