Ενισχυση για το Κεντρο Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας Κομοτηνης το χριστουγεννιατικο bazaar αγαπης

Πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο bazaar αγάπης στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS,  με τους επισκέπτες να πραγματοποιούν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, υποστηρίζοντας με κάθε αγορά τα παιδιά που στηρίζει το Κέντρο.

Οι περαστικοί μπορούσαν να επιλέξουν από μία μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών και δώρων για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στολίδια για το δέντρο και χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα λειτουργούσε εργαστήριο για τα παιδιά, όπου δημιουργούσαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, καθώς και facepainting.

Όπως τόνισε η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας κ. Παρασκευή Λυγκόζη, το χριστουγεννιάτικο bazaar τους γίνεται κάθε χρόνο, και τους δίνει την ευκαιρία τόσο να συγκεντρώσουν πόρους και να καλυφθούν ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το κέντρο, και κάθε χρόνο υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση, γιατί τους γνωρίζουν όλο και περισσότεροι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.