Ενισχυεται ο στολος του ΕΚΑΒ στην Περιφερεια Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης

1.959.200 ευρώ για 26 νέα οχήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες του ΕΚΑΒ σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα

Με 20 νέα ασθενοφόρα αναμένεται να ενισχυθεί ο  «στόλος» του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης, με το Υπουργείο Υγείας να εγκρίνει προμήθειά τους μέσω του ΠΕΠ ΑΜΘ μαζί με 6 κινητές μονάδες προνοσοκομειακής φροντίδας, με συνολικό κόστος τα 1.959.200 ευρώ.

Ειδικότερα η ηγεσία του Υπουργείου ενέκρινε τη σκοπιμότητα της προμήθειας 20 νέων ασθενοφόρων προνοσοκομειακής φροντίδας 4Χ2 που είναι προϋπολογισμού 1.364.000,00 ευρώ, για την καλύτερη αντιμετώπιση της επιδημίας του covid-19, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω του (ΠΕΠ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης εγκρίθηκε και προμήθεια 6 νέων κινητών μονάδων επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας 4Χ2 προϋπολογισμού 595.200,00 ευρώ.

Τα οχήματα αναμένεται να διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του ΕΚΑΒ σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα.

Την σχετική απόφαση χαιρέτησε ο Διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ κ. Χάρης Λώτης ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό  «οι συστηματικές προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων απέδωσαν καρπούς, τόσο για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ όσο και για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.