Ενισχυεται η δημοτικη βιβλιοθηκη Κομοτηνης

10.000 ευρώ για την προμήθεια βιβλίων

Δαπάνη 10.000 ευρώ για την προμήθεια βιβλίων που σκοπό έχουν τον εμπλουτισμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής ενέκρινε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.
 
Πρόκειται για μέρος της δαπάνης που γίνεται κάθε χρόνο για τη Δημοτική βιβλιοθήκη, στα πλαίσια της στήριξης και της ενίσχυσής της.
 
Άλλωστε ο εμπλουτισμός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής έχει πάγιο και διαρκή χαρακτήρα και γίνεται με αγορές, δωρεές, καθώς και με την υποχρεωτική κατάθεση αντιτύπων σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η ανάπτυξη των συλλογών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και διαδικασίες, όπως η ισομερής ανάπτυξη όλων των θεματικών κατηγοριών, περαιτέρω ανάπτυξη όσων θεωρούνται σημαντικές, γνώση των ενδιαφερόντων και των απαιτήσεων ειδικών ομάδων αλλά και των προτάσεων των αναγνωστών, η συγκρότηση και ανάπτυξη συλλογών τοπικού και ειδικού ενδιαφέροντος.
 
Γενικώς η επιλογή του υλικού αντανακλά τις τρέχουσες ανάγκες και τάσεις της κοινωνίας, ενώ παράλληλα αποφεύγεται υλικό που έχει προφανή σκοπό τον προσηλυτισμό, την διασπορά μίσους ή την προσβολή συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.