Ενημερωτικη Εκδηλωση «Σχεδιαζοντας την καριερα μου» & Επιλογες Μηχανογραφικου 2023

Τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους μαθητές σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της,  διοργανώνει σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πειραματικό Δ. ΙΕΚ Κομοτηνής, ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Σχεδιάζοντας την καριέρα μου» & Επιλογές Μηχανογραφικού 2023.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μαθητών/τριών και των γονέων/κηδεμόνων τους για τις επιλογές φοίτησης, στις Σχολές και τα Τμήματα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και στις ειδικότητες του Πειραματικού Δ. ΙΕΚ Κομοτηνής. Ιδιαίτερα για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2023, η έγκυρη πληροφόρηση για τα προγράμματα σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα των σχολών του Δ.Π.Θ. και των ειδικοτήτων του Π.Δ ΙΕΚ Κομοτηνής καθώς  και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ανωτέρω ιδρυμάτων, προς τους φοιτητές και σπουδαστές, συμβάλλει καθοριστικά στην ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου   2023 και στο σχεδιασμό της μελλοντικής τους επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Η παρουσίαση των ανωτέρω θεμάτων θα γίνει από εκπροσώπους των Σχολών και των Τμημάτων του Δ.Π.Θ και από τη Διευθύντρια του Π.Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής (Π. Ελλή 6, Κομοτηνή) και ώρα 18:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.