Ενημερωτικη δραση για την Εποχικη Γριπη απο την 1η ΤΟΜΥ Κομοτηνης και το Βοηθεια στο Σπιτι Αιγειρου

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο πρώην ΚΕΦΟ Αιγείρου

Η ομάδα εργαζομένων της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κομοτηνής, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι-δομή Αιγείρου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα ''Εποχική Γρίπη-Πρόληψη-Εμβολιασμός'' στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών των Τ.ΟΜ.Υ., με σκοπό την παροχή φροντίδας υγείας σε διάφορους άξονες που αφορούν στην προαγωγή υγείας του πληθυσμού ευθύνης και την πρόληψη νοσημάτων.
 
Συγκεκριμένα, η δράση θα διεξαχθεί στην αίθουσα πρώην ΚΕΦΟ στο χωριό της Αιγείρου του Δήμου Κομοτηνής, ημέρα Δευτέρα 11/11/2019 και ώρα 11:00 και θα απευθύνεται στα μέλη του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι-δομή Αιγείρου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την εποχική γρίπη και τα αντίστοιχα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα, θα διενεργηθούν και επιτόπιοι αντιγριπικοί εμβολιασμοί στα μέλη της παραπάνω δομής.
 

14.000 ιατρικές επισκέψεις μετρά η δομή

 
Να θυμίσουμε ότι η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κομοτηνής ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2018 ως ομάδα οικογενειακής ιατρικής με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης, στον οποίο παρέχεται δωρεάν, καθολική, κατάλληλη αποτελεσματική, ποιοτική και ανθρωποκεντρική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με έμφαση στις κοινοτικές δράσεις στον γενικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Από την έναρξη λειτουργίας της δομής έχουν καταγεγραφεί περίπου14.000 ιατρικές επισκέψεις και έχουν πραγματοποιηθεί 5.500 εγγραφές στους οικογενειακούς ιατρούς με ειδικότητα γενικής ιατρικής, παθολογίας και παιδιατρικής.
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες:
1η Τ.ΟΜ.Υ. Κομοτηνής
Τ: 2531350834
E: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.