Ενημερωση για τα εγκεφαλικα επεισοδια στο Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των μελών του

Ομιλία με θέμα τα εγκεφαλικά επεισόδια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.
 
Η κ. Δήμητρα Κοτζαμπάση, Ιατρός Νευρολόγος, μίλησε στα μέλη του ΚΑΠΗ για τα αίτια των επεισοδίων αλλά και τι θα πρέπει να προσέχουν ώστε να μειώσουν τις πιθανότητές τους, αλλά και πώς θα τα αναγνωρίζουν και προλαμβάνουν.
 
Εκδηλώσεις σαν και αυτή, σημείωσε η προϊσταμένη του Β΄ ΚΑΠΗ Κωνσταντινιά Ευσταθίου, αποτελούν μέρος των ομιλιών αγωγής υγείας που περιλαμβάνονται στις δράσεις τους.
 

Μία από αυτές είναι και αυτή για το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, που αφορά τα άτομα της τρίτης ηλικίας μιας και οι περισσότεροι πάσχουν από στεφανιαία νοσήματα, διαβήτη και υπέρταση, που είναι μερικοί από τους παράγοντες κινδύνου για εγκεφαλικό επεισόδιο, για αυτό και κάλεσαν την κ. Κοτζαμπάση, ώστε να ενημερωθούν.
 
Οι ομιλίες αυτές, αλλά και όλες οι δράσεις του ΚΑΠΗ, συγκεντρώνουν το ζωηρό ενδιαφέρον των μελών του, βοηθώντας στην ενημέρωση τους για την πρόληψη των παθήσεών, κάτι για το οποίο το ΚΑΠΗ δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.