«Ενιαια Ψηφιακη Αγορα: Οι πρωτοβουλιες και το μελλον»

Live Streaming από το Europe Direct Κομοτηνής την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, στο πλαίσιο του νέου κύκλου ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων με θέμα την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών στο διαδίκτυο, διοργανώνει YouTube LIVE streaming (ζωντανή μετάδοση) την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 12:00 με τη συμμετοχή της κυρίας Άννας Ευσταθίου, Digital Leader της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με τίτλο «Ενιαία Ψηφιακή Αγορά: Οι πρωτοβουλίες και το μέλλον».
 
Βασική θεματική της διαδικτυακής αυτής μετάδοσης είναι η Ενιαία Ψηφιακή Αγορά και οι πρωτοβουλίες στο πλαίσιο αυτής με αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
 
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, η κ. Ευσταθίου θα αναφερθεί στη σημασία της Ενιαίας Ψηφιακής Αγοράς, τους στόχους και τη στρατηγική της, τις νέες ψηφιακές δεξιότητες που απαιτούνται όλο και πιο εκτεταμένα στην αγορά εργασίας καθώς και τις πρωτοβουλίες και τις βελτιώσεις που έχουν επιφέρει στην καθημερινότητα των πολιτών. Ενδεικτικά, κάποιες από τις πρωτοβουλίες που θα αναφερθούν περιλαμβάνουν το τέλος της περιαγωγής, το WiFi 4EU, την αντιμετώπιση του Geo-blocking, την πρόσβαση σε δίκτυο 5ης γενιάς (5G), κ.ά.
 
Επίσης, οι πολίτες θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.
 
Στόχος της ζωντανής μετάδοσης είναι να εφοδιαστούν οι πολίτες με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το νέο κλίμα που διαμορφώνεται στο ψηφιακό πεδίο, καθώς και πώς μπορούν να επωφεληθούν από όλες τις καινούριες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Πώς μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και να συμμετέχει 

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση από το κανάλι YouTube του Europe Direct Κομοτηνής, και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο http://bit.do/EDICKomotiniYouTube

 

  • Θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους ζωντανά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, στο σύνδεσμο http://bit.do/DigitalSingleMarketFB

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.