Ενεργειακη αναβαθμιση και εκσυγχρονισμος στα Κεντρα Υγειας Ιασμου και Σαπων

Προκηρύχθηκε το έργο ύψους 32,96 εκ. ευρώ από την 4η ΥΠΕ για 18 Κ.Υ.

Προκηρύχθηκε το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός , βελτίωση και ανακαίνιση 18 Κέντρων Υγείας της 4ης Δ.Υ.ΠΕ».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 32,96 εκ. ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες.

Αναθέτουσα αρχή του έργου είναι η Διοίκηση 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι η 19/07/2023 στις 10:00 και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 19/07/2023 και ώρα 11:00.

Ταυτότητα του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας (Α: Ορεστιάδας, Δικαίων, Β: Σουφλίου, Γ: Σαπών, Ιάσμου, Αβδήρων, Δ: Εχίνου, Σταυρούπολης, Παρανεστίου, Ε: Νευροκοπίου, Προσοτσάνης, ΣΤ: Μαυροθάλασσας, Σερρών, Στρυμονικού, Ζ: Ηρακλείας, Σιδηροκάστρου, Ροδόπολης, Η: Νέας Μηχανιώνας), που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα Κέντρα Υγείας έχουν κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο την δεκαετία του 1980 και έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 1000τ.μ. και 1400τ.μ. περίπου και περιλαμβάνουν ένα ή δύο επίπεδα. Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.