Εναρξη μαθηματων στο Κοινωνικο Φροντιστηριο του Δημου Κομοτηνης

Τις πόρτες του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε χθες το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Κομοτηνής, που λειτουργεί σε συνεργασία με το Δ.Π.Θ. υπό την επιστημονική επίβλεψη της προέδρου του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας κ. Ζωής Γαβριηλίδου.
 
Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μαθητών και καθηγητών για την κατάρτιση του φετινού ωρολογίου προγράμματος, ενώ τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα.
 
Μέχρι στιγμής φέτος το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου μετρά 50 εγγραφές οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ φέτος υπάρχουν τμήματα και για μαθητές της Γ’ Λυκείου, στους οποίους δίνεται και βαρύτητα. Άλλωστε φέτος δημιουργήθηκαν 45 ολιγομελή τμήματα διδασκαλίας, ανάμεσα στα οποία και τμήματα με έναν μαθητή.
 
Το κοινωνικό φροντιστήριο στελεχώνουν τεταρτοετείς φοιτητές και απόφοιτοι του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, όπως επίσης και αρκετοί εθελοντές φιλόλογοι. Ωστόσο όπως τόνισε μιλώντας στον «ΠτΘ» η έχουσα την επίβλεψη του φροντιστηρίου κ. Ζωή Γαβριηλίδου υπάρχει ανάγκη για την στελέχωση των τμημάτων φυσικής, χημείας και βιολογίας.
 
Η κ. Γαβριηλίδου, τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντική συνεισφορά των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής αλλά και του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής για την λειτουργία του φροντιστηρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.