Εναρξη εργασιων για την οδικη συνδεση της Εγνατιας Οδου με το ΠΓΝΑ

Το έργο ήταν ένα αίτημα που είχε υποβληθεί από τον Δημήτρη Πέτροβιτς

Ξεκινούν οι εργασίες για τη σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα έργο όπου με την ολοκλήρωσή του θα μπορούν πλέον τα ασθενοφόρα να φτάνουν εγκαίρως στο ΠΓΝΑ. Να σημειωθεί ότι η παράδοση του δρόμου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εργασιών θα γίνει μέσα στο 2023.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο ήταν ένα αίτημα που είχε υποβληθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς από το 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης για την εκτέλεση των εργασίων τίθενται σε εφαρμογή «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα  του αυτοκινητόδρομου Εγνατία Οδός, στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης (από χ.θ. 612+157 έως χ.θ. 612+777), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες  κατασκευής κλάδου εξόδου από τον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης».

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις να ισχύσουν από σήμερα 31 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου 2022 και αφορούν:

Την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, Α2 Ε 50 από την χ.θ. 612+157 έως χ.θ. 612+777, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηγουμενίτσα προς Κήπους, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής εξόδου από τον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης, σύμφωνα με την συνημμένη στο ανωτέρω 3) σχετικό τεχνική μελέτη.

Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθ.4 του Ν.3861/2010, θα διαρκέσουν από 31-03-2022 μέχρι 30-06-2022 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.