«Ενα παιδι περιμενει… εσενα για να κανει ανασταση» στην Κομοτηνη και στις Σαπες

Η πασχαλινή δράση των Παιδικών Χωριών SOS επιστρέφει και φέτος ζητώντας τη στήριξη όλων μας

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS διοργανώνουν για μία ακόμα χρονιά την πασχαλινή δράση «Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που υποστηρίζουν τα Κέντρα.

H δράση πραγματοποιείται για δέκατη χρονιά, με την τοπική κοινωνία, και όχι μόνο, να την έχει αγκαλιάσει με μεγάλη αγάπη. Κάθε χρόνο συγκεντρώνονται παιχνίδια, ρούχα, λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και τσουρέκια  με σκοπό να φτιαχτούν δέματα και να προσφερθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από τα Κέντρα.

Από 15 Μαρτίου έως 7 Απριλίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00) για να συμμετέχετε στη δράση αγάπης ή για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών των Κέντρων. Κάθε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γιορτάσουν το Πάσχα, όπως κάθε παιδί αξίζει.

Info

Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

Τηλέφωνο: 25310 82788, email: [email protected] , fax: 25310 82711

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.