«Ενα παιδι περιμενει… εσενα για να κανει Ανασταση»

Ξεκίνησε η καθιερωμένη πασχαλινή δράση των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και Σαπών

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.
 
Κατά την περίοδο έως και 17 Απριλίου 2019 θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από τα Κέντρα Στήριξης Κομοτηνής και Σαπών.
 
Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό. Τη δράση αυτή αγκαλιάζουν συνάνθρωποί μας και θεσμοί από την τοπική κοινωνία, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 19:00 ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2531082788.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.