«Ενα παιχνιδι, ενα χαμογελο»

Συγκεντρώνει παιχνίδια για παιδιά που χρειάζονται ένα χαμόγελο το Ωδείο Μ. Συκάκη

Το Ωδείο Μ. Συκάκη για δεύτερη χρονιά συνεχίζει το πρόγραμμα «Στους Ρυθμούς της Ψυχής». Φέτος, το ωδείο θα συγκεντρώσει παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία θα προσφερθούν ακόμα μια φορά στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για να τα δωρίσουν σε παιδιά, τα οποία χρειάζονται ένα χαμόγελο.
 
«Ένα παιχνίδι, ένα χαμόγελο» λοιπόν, είναι η φετινή δράση του Ωδείου Μ. Συκάκη με τα σημεία συγκέντρωσης των παιχνιδιών να είναι ο χώρος του Ωδείου (Παιωνίου 15) και το κατάστημα μουσικών οργάνων, Φίλιππος Νάκας (Αγ. Γεωργίου κ Σοφίας Βέμπο 2). Η συγκέντρωση παιχνιδιών θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιουνίου και στις 21 Ιουνίου, με αφορμή την πανευρωπαϊκή μέρα μουσικής, τα παιχνίδια που έχουν συγκεντρωθεί θα προσφερθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.
 
«Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να μας βρείτε στους χώρους μας και να αποδείξουμε όλοι μαζί πως η ανθρωπιά και η προσφορά είναι ακόμα συστατικά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει το Ωδείο σε γραπτό του μήνυμα, γνωστοποιώντας τη δράση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.