Ενα νεο Ελατο στολιζει την πλατεια του Ροδιτη

Μια δωρεά προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη

Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση έλαβε τη δωρεά ενός Ελάτου ύψους 4,5 μέτρων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη, από τον κ. Στέργιο Κόκκορη Γυναικολόγο και κατοίκου του Ροδίτη.

Όπως τονίζει ο Σύλλογος, η γενναιοδωρία αυτή  θα αποτελέσει ένα πολύτιμο δώρο για το χωριό και θα προσφέρει ένα όμορφο και φρέσκο στοιχείο στην κεντρική πλατεία του Ροδίτη.

Η συνεισφορά του είναι πολύτιμη, καθώς θα ενισχύσει το περιβάλλον και το πνεύμα της περιοχής, για αυτό και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες και  την ευγνωμοσύνη τους προς τον κύριο Στέργιο Κόκκορη για τη γενναιοδωρία του, καθώς επίσης  για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη.

Δεσμεύονται δε πως θα φροντίσουν με μεγάλη προσοχή και αγάπη το δώρο αυτό, διατηρώντας το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αναδειχθεί στο επίκεντρο του χωρίου και θα γίνει ένα σύμβολο όχι μόνο της ομορφιάς αλλά και της γενναιοδωρίας και της αφοσίωσής  προς την τοπική κοινότητα, κάνοντας το Χωριό τους ακόμη καλύτερο και πιο όμορφο για όλους. Ευχαριστούν δε θερμά και τον Αργύρη Καραπαναγιώτη για την βοήθεια του με το jcb για την φύτευση του δένδρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.