Εν αναμονη του ασφαλτικου υλικου…

 
Σε καθυστέρηση της προμήθειας ασφαλτικού υλικού οφείλεται, όπως ενημερωθήκαμε από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων, η στασιμότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο έργο αντικατάστασης της ασφάλτου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν τα συνεργεία του εργολάβου άρχισαν να «ξηλώνουν» την παλιά άσφαλτο, αρχικά στο τμήμα του δρόμου, που περνάει μπροστά από το εμπορικό κέντρο Kosmopolis, και κατόπιν στο τμήμα που καταλήγει στην είσοδο του 3ου Λυκείου. Τις επόμενες μέρες ωστόσο τα συνεργεία εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την πολυσύχναστη οδική αρτηρία σε κάκιστη κατάσταση.
 
Από τύχη μέχρι σήμερα δεν έχουν προκληθεί σοβαρά ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο, αφού, όπως καταγράφαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, λόγω των «παγίδων» που δημιουργούν τα φρεάτια που προεξέχουν και εξαιτίας γενικότερα της ανωμαλότητας του δρόμου, οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων συχνά επιδίδονται σε επικίνδυνους ελιγμούς.
 
Ο ανάδοχος του έργου, έχοντας επίγνωση των σοβαρών κινδύνων, που ελλοχεύουν και για τον ίδιο όσο διατηρείται η συγκεκριμένη κατάσταση, φέρεται να έχει εξασφαλίσει τις αναγκαίες ποσότητες ασφαλτικού υλικού, ώστε να ξεκινήσει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτό μας μεταφέρθηκε από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων και μένει να το διαπιστώσουμε στην πράξη, καθώς οι καιρικές συνθήκες τις μέρες που διανύουμε είναι καθ’ όλα ευνοϊκές για την εκτέλεση των επίμαχων εργασιών… Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.