Ελπιδες για προοδο στην αναδειξη του Βυζαντινου φρουριου το 2023

Βρέθηκαν ξανά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής

Με ευχές για ένα καλύτερο 2023, που θα δει τα έργα που γίνονται στην περιοχή του Βυζαντινού Φρουρίου να προχωρούν και να ολοκληρώνονται, έκοψε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογός Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου Κομοτηνής την Βασιλόπιτα του στο Ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ, με μουσική, φαγητό και χορό.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους παρευρισκόμενους και απευθυνόμενος  στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ευγενία Πουρνάρα της ευχήθηκε οι κόποι και οι στόχοι της όχι μόνο να πραγματοποιηθούν αλλά να ξεπεράσουν τις προσδοκίες της.

Η κ. Πουρνάρα από την πλευρά της καλοσώρισε όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους, σημειώνοντας πως μετά από 3 χρόνια πανδημίας, φέτος γιορτάζουν για πρώτη φορά όλοι μαζί τον ερχομό του καινούργιου χρόνου ελπίζοντας να πραγματοποιήσουν και τις υπόλοιπές δράσεις που προγραμματίζουν κατά τη διάρκεια του, από τα Χελιδονίσματα μέχρι τις εκδρομές τους.

Για αυτό και κάλεσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί να απολαύσουν αυτή τη βραδιά που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοίμασαν για αυτούς.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η κ. Ζωή Κοσμίδου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας, η οποία με τη σειρά της έδωσε τις ευχές της για καλή χρονιά και υγεία.

Το φλουρί έπεσε στην κ. Κατερίνα Γεμενετζή, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου, η οποία παρέλαβε το δωράκι της, ένα όμορφο χειροποίητο γούρι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.