Ελπιδες για επιστροφη των παρακρατηθεντων απο τους Συνταξιουχους Δημοσιους Υπαλληλους της Ροδοπης

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ροδόπης

Ελπίδες πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις, τόσο στο θέμα των παρακρατηθέντων για το 11μηνο 2015-2016 , δώρων και επικουρικών και σε όσους δεν προσέφυγαν δικαστικά, αλλά και για την 13η και14η σύνταξη, εξέφρασαν τα μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ροδόπης, κατά την κοπή της βασιλόπιτάς τους την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σάββας Ναλμπάντης, την εκδήλωση τίμησε ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας τους κ. Ερμόλαος Λινάρδος, που είχε συνάντηση με το ΔΣ το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου σχετικά με την δίκη στο ΑΕΔ για την 13η και14η σύνταξη θα γίνει στις 17 Απριλίου 2024 , μετά από παραπομπή του Αρείου Πάγου.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας, αποφάσισε με την κατάλληλη νομική παρουσία να παρέμβει υπέρ της επιστροφής της 13ης και 14ης σύνταξης κατά τη διαδικασία της δίκης, ενώ θα συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με εργαζόμενους έξω από το δικαστήριο εκείνη την ημέρα.

Επίσης επαναφέρει και το αίτημα για την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων για το 11μηνο 2015-2016 , δώρων και επικουρικών και σε όσους δεν προσέφυγαν δικαστικά, περίπου 1400.000 συνταξιούχοι.

Όπως τους πληροφόρησε, εκτιμά ότι θα επιστραφούν παρόλο που δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε.

Όσο για τον ίδιο το Σύλλογο της Ροδόπης, ο κ. Ναλμπάντης τόνισε πως συνεχίζουν τη λειτουργία τους εδώ και 30 χρόνιακαι σε όλο αυτό το διάστημα ενημερώνει τα μέλη του για διάφορα θέματα, βοηθά αναξιοπαθούντα μέλη του, και να στηρίζει όπου χρειάζεται σε όλη την Ελλάδα, όπως έκανε μετά τις πλημμύρες της Θεσσαλίας, τους σεισμούς της Κρήτης, αλλά και τους πυρόπληκτους στη Ροδόπη.

Παράλληλα φροντίζει και να ενημερώνει τα μέλη του για διάφορα θέματα και στόχος τους είναι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τα επόμενα χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.