Ελευθεροι αφεθηκαν οι περισσοτεροι κατηγορουμενοι στην πολυκροτη υποθεση των Ναρκωτικων στην Αλεξανδρουπολη

26 άτομα ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, 4 προφυλακίστηκαν ενώ ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η διαδικασία των ανακρίσεων

Ελεύθεροι με περιορισμούς αφέθηκαν οι περισσότεροι από τους 32 συνολικά κατηγορούμενους στην πολύκροτη υπόθεση των ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη, η οποία συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της πόλης.
 
Να υπενθυμίσουμε πως στις αρχές του Ιουνίου είχε πραγματοποιηθεί μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των 32 ατόμων, που σύμφωνα με την αστυνομία αποτελούσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά. Από αυτούς 4 κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ 26 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, κάνοντας αρκετούς νομικούς, σύμφωνα με μέσα της Αλεξανδρούπολης, να αμφισβητούν αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση από τη δικογραφία.
 
Η κατηγορία, όπως είχε αναφερθεί από την πλευρά της αστυνομίας μετά τις συλλήψεις, ήταν ότι τουλάχιστον την τελευταία τετραετία, τέσσερις από τους δράστες, ηλικίας 42, 37, 42 και 41 ετών και με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία τη Θράκη και σε νησιά των Κυκλάδων, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, στην οποία ενέταξαν σταδιακά και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.
 
Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, όταν οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, ώστε να ξεκαθαρίσουν όλες οι πτυχές αυτής της υπόθεσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.