Εκπτωτη η εταιρεια προμηθειας υγρων καυσιμων στο Δημο Κομοτηνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο έκρινε πως δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του και αποφάσισε ομόφωνα την έκπτωση

Να κηρύξει έκπτωτη την προμηθεύτρια επιχείρηση υγρών καυσίμων στο Δήμο Κομοτηνής, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην προμήθεια του Δήμου, αποφάσισε την Τρίτη 5 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής σε έκτακτη συνεδρίασή του.
 
Να υπενθυμίσουμε πως το συμβούλιο είχε αποφασίσει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου να δώσει δύο μέρες διορία για την καταγγελία της σύμβασης λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν στην προμήθεια τόσο πετρελαίου θέρμανσης όσο και κίνησης στις υπηρεσίες του Δήμου.
 
Τότε είχε αποφασιστεί, μετά τις διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ότι θα παραδώσει συνολικά 20.000 τόνους πετρέλαιο που έχει παραγγείλει ο Δήμος Κομοτηνής εντός δύο ημερών, να αναβληθεί η διαδικασία, επανερχόμενο, αν αυτός δεν εκπληρώσει την δέσμευσή του.
 
Τελικά όμως όπως σημειώθηκε από τα στελέχη της επιτροπής παραλαβής, δεν καλύφθηκαν όλες οι ανάγκες, ενώ με δεδομένο ότι δεν τήρησε τους όρους της σύμβασης με το Δήμο, το Συμβούλιο προχώρησε ομόφωνα στην έκπτωση.
 
Να σημειωθεί πως ακόμα εκκρεμεί το θέμα της έκπτωσης της ίδιας αναδόχου από τις συμβάσεις που έχει συνάψει με τις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, που θα συζητηθεί σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών το βράδυ της Τρίτης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.