Εκπαιδευτικο Προγραμμα «Πρωτες Βοηθειες για πολιτες» απο το Παραρτημα Κομοτηνης του Ελληνικου Ερυθρου Σταυρου

Διάρκειας 12 ωρών με απόκτηση Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης πιστοποίησης ISO

Πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών με τίτλο «Πρώτες Βοήθειες για πολίτες» θα πραγματοποιήσει το Παράρτημα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
 
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 12 ωρών (κατανεμημένες σε 2 ημέρες) και υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η επιτυχής παρακολούθηση του συνόλου του προγράμματος εκπαίδευσης αποτελεί προϋπόθεση για την πιστοποίηση του εκπαιδευόμενου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τις εξής θεματικές:
· Εισαγωγή-Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών
· Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση
· Αιμορραγίες και Τραύματα
· Επείγοντα περιστατικά
· Αξιολόγηση

Σκοπός είναι οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με πιστοποίηση ISO, με ισχύ για 5 χρόνια.

Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες Δευτέρα 24 και Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρες 15:30 έως 21:30 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής.

Info
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6998314141

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.