Εκπαιδευτικο προγραμμα απο τον Ερυθρο Σταυρο Κομοτηνης

Στη Βασική υποστήριξη ζωής και στη Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Βασική υποστήριξη ζωής και στη Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή (BLS/AED) θα υλοποιήσει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών, κάθε ηλικίας, στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ – AED”.

Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα «Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών και CPR/AED», με ύλη προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC). Πραγματοποιείται θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 ώρες και ολοκληρώνεται σε μία ημέρα. Η εκπαίδευση θα γίνει στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με ισχύ για 5 χρόνια.

Info

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Για κρατήσεις θέσεων στο 6998314141 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.